divendres, 28 de desembre del 2012

Tagamanent


La "sortideta" cap al Tagamanent, va ser una celebració prèvia del dia del treball, per què es va treballar, i de valent. Sobre les 9.00 h del matí arribàvem a Aiguafreda per realitzar la pedalada que dies abans els companys de Gafarrons havien organitzat i que molt amablement ens van enviar al igual que el company Lluís de Vic.
Un cop teníem les bicicletes muntades, ja feiem les primeres pujades. Al cap de 2 km de marxa ja havíem fet prop de 300 mts. de desnivell. I no gaire més tard atacàvem rampes asfaltades de fins al 24%, encara que sempre és millor anar sobre terra, que és lo nostre.








En arribar al Tagamanent, alguns il·lusos, van pensar que la cosa estava mig feta, i varem esmorzar a sac. Els que l'havíem fet alguna vegada encara no cantàvem victòria. Seguidament varem comprovar que encara ens quedaven 20 km i 500 mts. de desnivell, que es van fer una mica llargs, sobretot esquivant una masia quan ja ens llençàvem de baixada. En resum, un dia dels que fan afició, encara que sentis tots els muscles.

Comentaris: Rodrigo
Fotografies: Sergi




Després d'una dura ascensió calia recuperar les forces...i que millor que un bon tiberi típicament pagès




Paisatges inoblidables i pujades també inoblidables feien que fos necessari estirar-nos una estona



Plànol i perfil del track:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada