divendres, 28 de desembre del 2012

Pedalada del Montnegre


Teníem molt bones expectatives en front aquesta ruta i a més és una zona força desconeguda per nosaltres. Ben d'hora ens posàvem en marxa cap a Sant Celoni per iniciar l'excursió. Amb l'ajut del GPS realitzaríem la ruta que havíem aconseguit dels nostres companys de Bttmania.org, que des d'aquí agraim per la bona feina que realitzen.

Al arribar el fred feia la seva aparició i no hi havia més remei que abrigar-nos fins les orelles mentre muntàvem les bicicletes i preparàvem tot l'equip per iniciar la sortida.

De seguida que comencem a endinsar-nos cap al Montnegre ens adonem de quina serà la tònica de la sortida, fortes baixades i a continuació fortes pujades, una ruta molt trencacames.

Després d'una llarga ascensió arribem al monestir de Sant Martí del Montnegre, parada obligatòria i fotografies de rigor.

Un cop descansats ens preparem per un llarg descens que a més d'un va fer posar els pels de punta i de seguida arribem al cotxe amb la satisfacció d'haver gaudit d'una ruta magnífica i d'un entorn envejable.

Sergi





El Rodrigo demanant ajut diví per aconseguir unes cames noves després de l'ascensió...



VISTA 3D DE LA SORTIDA



   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada